Mednarodno spletno podjetniško usposabljanje za bodoče ali obstoječe podjetnice

Projektni konzorcij WOMEN IN BUSINESS vabi ženske, stare med 15 in 34 let, iz držav Podonavske regije, ki si želijo ustanoviti svoje podjetje ali ga že imajo, da se pridružijo mednarodnem pilotnemu spletnemu podjetniškemu usposabljanju.

Udeleženke v programu bodo BREZPLAČNO pridobila:

  • dostop do WOMEN IN BUSINESS spletne platforme s prilagojenimi učnimi gradivi glede na stopnjo razvoja poslovne ideje oz. fazo razvoja podjetja,
  • svetovanje in mentoriranje s strani uspešnih poslovnih žensk preko spletnega foruma,
  • članstvo v skupnosti WOMEN IN BUSINESS, ki omogoča sodelovanje v forumih in diskusijah z izvajalci usposabljanj, strokovnjaki, mentorji, sodelujočimi v projektu.

 

Prva serija usposabljanj se bo začela konec meseca februarja 2020 in bo trajala do konca meseca marca 2020 (okvirno od 26. 2. do 26. 3. 2020).

V kolikor želite sodelovati, morate oddati prijavo do 21. februarja 2020, tako da izpolnite vprašalnik, ki je dostopen TUKAJ. Izbrane kandidatke bodo obveščene po e-pošti do 24. februarja 2020.

Druga serija usposabljanj se bo začela maja 2020 in končala junija 2020. Prijave za drugo serijo usposabljanj bomo odprli naknadno. Stay tuned!

Usposabljanje bo v celoti potekalo preko spleta v angleškem jeziku, zato je nujno znanje angleškega jezika.

V primeru dodatnih vprašanj, nam lahko pišete na nina.meglic@stajerskagz.si

 

Projekt sofinancira Evropska unija (ESRR, IPA, ENI).