Novosti in obvestila

Datum

07. Avg 2017

Kategorije

Deli z drugimi

MEET4BUSINESS Agra 2017 – Kooperacijsko srečanje 29.08.2017


Vljudno vabljeni na kooperacijsko srečanje MEET4BUSINESS Agra 2017, ki bo potekalo 29. avgusta 2017 v Gornji Radgoni v okviru 55. Mednarodnega Kmetijsko Živilskega Sejma AGRA 2017. Na kooperacijsko srečanje je trenutno prijavljenih že več kot 55 podjetij iz 12 različnih držav. Katalog udeležencev z opisi pošiljamo v prilogi.

Tematska področja:

  • prehrana
  • kmetijstvo in kmetijska tehnika
  • trajnostni turizem
  • gozdarstvo
  • embalaža, tehnika pakiranja

Prijava na kooperacijsko srečanje do 24. 8. 2017: http://meet4businessagra2017.talkb2b.net/.

 

Vsa prijavljena podjetja imajo brezplačen vstop na sejmišče dne 29. 8. 2017.
V sodelovanju s partnerji projekta EXPEDIRE (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija) nudimo

podjetjem Pomoč pri iskanju poslovnih partnerjev v Avstriji in poslovna srečanja. 

 

Slovenski in avstrijski svetovalci v projektu EXPEDIRE bodo pred kooperacijskim srečanjem, ob 11.00 uri nudili strokovno svetovanje slovenskim in avstrijskim podjetjem pri pripravi predloga za iskanje poslovnih partnerjev v Avstriji oz. Sloveniji. Za svetovanja zbiramo elektronske prijave, na naslov: een@mra.si, s pripisom: PRIJAVA – EXPEDIRE SVETOVANJE NA AGRI.

 

»Po kooperacijskem srečanju vas vabimo na predavanje Območne obrtno podjetniške zbornice Maribor, v sklopu osveščanja lastnikov družinskih podjetij o pomenu pravočasne priprave in o različnih tehnikah prenosa podjetja na naslednike. Vsebina strokovnega predavanja je vrednotenje podjetja v postopku prenosa lastništva družinskih podjetij. Predavala bo Mateja Ahej iz Superior svetovalne družbe. Predavanju bo sledila predstavitev dobrih praks: seznanitev s priložnostmi in pastmi družinskega podjetništva. Ob koncu bo sledilo mreženje in izmenjava izkušenj. Trajanje: 1h. Predavanje bo potekalo v istih prostorih kot kooperacijsko srečanje. Prijave na: urska.rafolt@ozs.si

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic