Novosti in obvestila

Datum

21. Maj 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Nabavna delegacija slovenske elektronske in elektroindustrije na Tajvan, 22.6.2021

Izdelovalci končnih izdelkov lahko končajo svoje delo ko so na voljo vsi sestavni deli.

Ali se soočate s pomanjkanjem elektronskih komponent?

 

Vljudno vabljeni k predstavitvi nabavnih potreb vašega podjetja tajvanskim proizvajalcem elektronske opreme, ki bo potekala v virtualni obliki 22. junija 2021.

Komu je udeležba na dogodku namenjena?
Udeležba na dogodku je primarno namenjena slovenskim podjetjem, ki delujejo v dejavnosti elektronske in elektroindustrije ter iščejo nove nabavne vire, kot na primer za:

– polprevodniki,
– mikroelektronska vezja,
– IoT sklopi.

Okvirni program:
09:00 – 10:30  Taiwan-Slovenia Industrial Networkig Forum, B2B srečanja
10:30 – 12:00  B2B srečanja

Lokacija:  Virtualno Ljubljana – Taipei

Podrobnejši program bo objavljen v kratkem na spletni strani Zbornice elektronske in elektroindustrije.

Prijave

Udeležbo na dogodku potrdite preko spletnega prijavnega obrazca, najkasneje do 31. maja 2021. Vsebina prijavnega obrazca bo osnova za urejanje B2B srečanj, zato dovolite da vas ob tem prijazno spomnimo, da boste z vsebinsko kakovostno predstavitvijo vašega podjetja pritegnili večjo pozornost in interes udeležencev dogodka za srečanja z vami.

Stroški udeležbe
Za slovenska podjetja je udeležba na dogodku brezplačna, saj stroške organizacije virtualne delegacije krijejo organizatorji dogodka. V kolikor se prijavljeni udeleženec dogodka ne more udeležiti, se lahko z dogodka brezplačno odjavi tako, da neudeležbo sporoči na naslov mitja.virant@gzs.si, do 8. junija 2021. Za odjave po prej navedenem terminu ali za neudeležbo na dogodku pa je strošek 300,00 EUR na osebo.

 

Dodatne informacije
GZS Zbornica elektronske in elektroindustrije, Mitja Virant, T 01 5898 303, E mitja.virant@gzs.si
GZS Center za mednarodno poslovanje, Nataša Turk, T 01 58 98 152, E natasa.turk@gzs.si.

Organizatorji dogodka
Na pobudo Zbornice elektronske in elektroindustrije dogodek organizira Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javno agencijo, Chinese International Economic Cooperation Association, Importers and Exporters Association of Taipei in Bureau of Foreign Trade.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic