Novosti in obvestila

Datum

25. Feb 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Nagrada Štajerske gospodarske zbornice DOBI ob 30. obletnici

Direktorica Štajerske gospodarske zbornice mag. Aleksandra Podgornik je direktorici DOBE Jasni Dominko Baloh predala nagrado za uspešno 30-letno delovanje.

»Znanje je bilo temelj razvoja, tako je tudi danes in bo v prihodnje. Zato so zaposleni, ki znajo in so sposobni opravljati svoje delo kakovostno in učinkovito, želja vsakega uspešnega delodajalca in zato je cilj vsakega med njimi zagotoviti si najustreznejše kadre. Šole dajo potrebno formalno izobrazbo, nekatere šole pa dajo še več – dajo izobrazbo, ki temelji na poznavanju potreb in pričakovanj delodajalcev. Doba je šola take vrste, ne samo zaradi izkušenj zadnjih 30 let, tudi zaradi angažiranosti in pozitivne naravnanosti, ki daje zaposlenim energijo za delo, delodajalcem pa zaposlene, ki jih potrebujejo in s katerimi je veselje delati. Hvala za vaše angažirano delo, ki ga štajersko gospodarstvo čuti in, prosim – bodite takšni tudi v prihodnje.« 

mag. Aleksandra Podgornik
direktorica Štajerske gospodarske zbornice

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic