Novosti in obvestila

Datum

17. Feb 2020

Kategorije

Deli z drugimi

Najava javnega razpisa za zbiranje ponudb v okviru operacije »Usposabljanje delodajalcev za promocijo varnosti in zdravja pri delu« za podporo organizacijam pri pripravi akcijskega načrta ter konkretni prilagoditvi delovnih mest

Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti VZHOD.SI, ustanova, obvešča, da bo v marcu 2020 objavljen JAVNI RAZPIS za zbiranje ponudb v okviru operacije »Usposabljanje delodajalcev za promocijo varnosti in zdravja pri delu (e-VZD)« za podporo organizacijam pri konkretni prilagoditvi delovnih mest.

Namen javnega razpisa za podporo organizacijam pri prilagoditvi delovnih bo prilagajanje delovnih mest za starejše zaposlene, v organizacijah, ki opravljajo dejavnosti v eni izmed petih najbolj izpostavljenih gospodarskih dejavnostih po številu nezgod pri delu1.

Predmet javnega razpisa bo sofinanciranje stroškov prilagoditve delovnih mest.

Predmet javnega razpisa bo razdeljen v dva (2) sklopa, in sicer:

  • Sklop 1: Priprava akcijskega in finančnega načrta konkretne prilagoditve delovnih mest
  • Sklop 2: Konkretna prilagoditev delovnih mest

Izbran prijavitelj bo za prilagoditev posameznega delovnega mesta upravičen do sofinanciranja konkretne prilagoditve v višini največ do 5.000,00 EUR (z vključenim DDV).
Konkretna prilagoditev bo obsegala nakup opreme ali prilagoditev opreme ter spremembo tehnologije, potrebne za prilagoditev delovnega mesta, svetovanje delodajalcem in delavcem s področja varnosti in zdravja pri delu in usposabljanje delavcev za delo na prilagojenem delovnem mestu.

Dodatne informacije:

Več informacij bo objavljenih ob objavi javnega razpisa na spletni strani projekta e-VZD (https://www.evzd.si/), Fundacije VZHOD.SI (http://fundacija-vzhod.si/), ZDS (https://www.zds.si/) in ŠGZ (https://www.stajerskagz.si/).

 

 

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic