Novosti in obvestila

Datum

20. Mar 2017

Kategorije

Deli z drugimi

Napoved usposabljanja: 5. mednarodni logistični kongres: OSKRBOVALNE VERIGE V ZNANOSTI IN PRAKSI 2017, 5.-6.04.2017

Digitalizacija – danes konkurenčna prednost,

jutri pogoj za obstoj

Ali ste vedeli, da lahko z učinkovito oskrbo proizvodnje povečamo produktivnost proizvodnje tudi za 20% in da lahko z učinkovito izmenjavo podatkov pomembno skrajšamo čas dobave blaga in pocenimo administrativne stroške nabave blaga, ki lahko znašajo tudi do 15 EUR na posamezno transakcijo?

Ali veste, da lahko z elektronsko rezervacijo kontejnerjev močno skrajšate administrativne čase v ladijskem transportu?

Ali veste, da imajo naročniki blaga obvezo kriti sorazmerni del stroškov v primeru pomorskih nesreč ali že samo v primeru večje okvare pogonskega agregata ladje?

Ali veste, da so možna tudi cenejša naročila blaga, kot je zbirni kontejnerski prevoz?

Odgovore na ta in še mnoga druga vprašanja bomo podajali na 5. mednarodnem logističnem kongresu »Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2017«, ki bo tudi tokrat v Portorožu.

Poleg strokovnih prispevkov iz omenjenih tem, bomo tudi letos spodbujali nova poznanstva in odpirali priložnosti za sodelovanje.

Zavezani smo k predavanjem, ki temeljijo na prikazu konkretnih rešitev. Vedno iščemo vrhunske dobre prakse, vrhunske managerje in strokovnjake, ki nam to predstavijo. Tudi tokrat bo tako.

Vabljeni, da se nam pridružite aprila 2017 v Portorožu!

 

 

[av_button_big label=’OSKRBOVALNE VERIGE V ZNANOSTI IN PRAKSI 2017.doc’ description_pos=’below’ link=’manually,http://www.stajerskagz.si/administracija/wp-content/uploads/2017/05/Napoved-usposabljanja-logistični-kongres.docx’ link_target=’_blank’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-subtle’ custom_bg_hover=’#444444′ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-37f6ga’][/av_button_big]

 

Več informacij:
http://www.logisticnikongres.si/

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic