SI_Nemški_Forum_2022_1920x1215px_PoslovnaKonferenca_smallfile

Poslovna konferenca z uglednimi nemškimi in slovenskimi strokovnjaki ter svetovanjem pri vstopu na nemški trg.

 

  1. september 2022, 08:30 – 13:00

Format: poslovna konferenca z možnostjo individualnih posvetov

Jezik: slovenščina in nemščina (simultano prevajanje)

Registracija: tukaj.

 

Kako uspešno poslovati na nemškem trgu? Kako ustanoviti podjetje v Nemčiji? Kakšno strategijo trženja ubrati? Kaj novi nemški zakon o dobavnih verigah prinaša za nemška podjetja in njihove slovenske dobavitelje?

Junija letos je bil v Nemčiji sprejet Zakon o skrbnem pregledu v dobavnih verigah (nemško: Gesetz über die unternehmerischen Sorgfaltspflichten in Lieferketten), bolje znan kot zakon o dobavnih verigah (Lieferkettengesetz), v skladu s katerim bodo morala velika podjetja natančno preverjati svoje poslovanje in poslovanje svojih dobaviteljev.

Na ta in številna druga aktualna vprašanja v zvezi s poslovanjem z Nemčijo, bodo odgovarjali ugledni nemški in slovenski strokovnjaki v okviru osrednje poslovne konference Nemški forum 2022, katero organizira Slovensko-nemška gospodarska zbornica v partnerstvu z javno agencijo SPIRIT Slovenija.

 

Na dogodku bodo strokovnjaki na voljo tudi za individualne posvete.

 

Dogodek Nemški forum 2022 poteka 27. septembra na lokaciji Four Points by Sheraton Ljubljana Mons. Udeležba na dogodku je brezplačna. Več informacij o programu dogodka in prijavi, vljudno vabljeni, da poiščete tukaj.

Štajerska Gospodarska Zbornica

Izpostavljamo

Prejemajte novosti, poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke!

Prijava na e-novice