Novosti in obvestila

Datum

16. Apr 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Nizozemski teden krožnega gospodarstva – Holland Circular Economy Week, 11.-13.06.2018

Spoštovani člani SRIP – Krožno gospodarstvo,

s strani Nizozemske ambasade smo prejeli povabilo na Nizozemski teden krožnega gospodarstva – Holland Circular Economy Week  med 11.-13. junijem 2018, ki ga organizira Holland Circular Hotspot za gospodarske družbe, ki imajo interes internacionalizacije – gospodarskega sodelovanja na Nizozemskem na področjih krožnega gospodarstva.

Organizatorji vabijo na srečanje podjetja in druge akterje, ki se ukvarjajo z/s:

  • gradbeništvom in stavbami,
  • agroživilstvom in biomaso
  • tekstilom,
  • plastiko,
  • elektroniko,
  • odpadki in vodami.

Za člane delegacije iz Slovenije s poudarkom na gospodarstvu bodo organizirani obiski pri podjetjih, delujočih na navedenih področjih krožnega gospodarstva. Želja organizatorjem je, da podjetja iz Slovenije in Nizozemske pripravijo skupne projekte na področju krožnega gospodarstva.

Obveznosti udeležencev:  lastna organizacija potovanja in prenočišč ter transport do centralne izhodiščne točke obiskov. Za vse udeležence sledijo še dodatne informacije.

Več informacij o dogodku: http://www.hcew.nl/

SRIP – Krožno gospodarstvo bo članom, ki se bodo udeležili dogodka na Nizozemskem, delno kril stroške (po dogovoru).

 

Prosimo, da svoj interes udeležbe posredujete do torka, 17. 4. 2018, do 14.00 ure, na e-pošto: srip@stajerskagz.si ali na tel.: 02 220 8700, gospe Karin Črepinko.

 

Z lepimi pozdravi,

Dragica Marinič
Koordinatorica SRIP – krožno gospodarstvo

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic