Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2011

Kategorije

Deli z drugimi

OB KONCU LETA – delavnica v okviru projekta E-PODJETNIK

VSEBINA:

  • Uvod (obveznosti podjetnikov glede vodenja poslovnih knjig in ostalih evidenc v vezi z dejavnostjo, ki jo opravljajo).
  • Kdo je zavezanec za davek od dohodkov iz dejavnosti in kakšna bo stopnja obdavčitve za leto 2011.
  • Zahteve Pravilnika o poslovnih knjigah in ugotavljanju dobička na podlagi dejanskih prihodkov in odhodkov.
  • Popis sredstev in obveznosti do njihovih virov in usklajevanja popisnih stanj z dejanskim stanjem (katere podatke naj vsebuje popisni list).
  • Ugotavljanje stroškov materiala, trgovskega blaga in drugih zalog pri podjetnikih, ki vodijo poslovne knjige po sistemu enostavnega knjigovodstva.
  • Amortizacija 2011 (kdaj se obračunava in od česa je odvisna, kdaj pričnemo z obračunom in od katerih sredstev se amortizacija ne obračunava).
  • Zaključek

IZVAJALEC: Romana MERNIK, univ.dipl.ekon., direktorica podjetja FININVEST d.o.o., Maribor, ki že vrsto let predava in svetuje na davčnem in računovodskem področju.

PRIJAVE:
Zaradi omejenega števila mest vas prosimo, da se čim prej prijavite. Za vas smo dosegljivi na brezplačni telefonski številki 080 35 29 ali preko elektronske pošte info@p-3.si.  Prijavite se lahko tudi preko prijavnice (glej spodaj) na elektronski naslov  boris.licen@ozs.si ali telefaks 02/3000 491.
 

 – VABILO S PRIJAVNICO

E-PODJETNIK, Širimo podjetniško energijo
Operacijo »E-PODJETNIK« delno financira Evropska unija; in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete »Razvoj regij«, prednostne usmeritve »Regionalni razvojni programi«.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic