Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

-Odpovedano- Co-Activ 100 dnevni program za učinkovito vodenje

Kaj zajema co-activ 100 dnevni program?

SEMINAR (dva dni) predstavlja pričetek (16.02.2011) in konec (26.05.2011) programa. Prvi dan  boste skozi praktične situacije analizirali vašo  trenutno situacijo in  spoznavali sebe in  stil vodenja. Drugi dan seminarja – zaključek programa bo namenjen poznavanju in motiviranju sodelavcev. Prav tako se boste seznanili s tehnikami in metodami učinkovitega vodenja.
OSEBNI COACHING (trikratno srečanje) Z osebnim  pismom s katerim   boste sami določili cilj ter ob podpori coacha  bo vaše napredovanje bistveno lažje. Na tej poti ne boste sami. V posameznih negotovih  situacijah in preizkušnjah  bo vaš coach za vas dosegljiv po mobilnem telefonu in elektronski pošti.
OSEBNA STRUKTURNA ANALIZA MOTIVOV MSA Skozi vašo motivno sliko boste spoznali svoje razmišljanje in delovanje kakor tudi vaših sodelavcev, ki so vaše popolno nasprotje. Z novim spoznanjem in razumevanjem se bo spremenila tudi vaša komunikacija.
TEDENSKE 30-MINUTNE INDIVIDUALNE VAJE boste prejemali po elektronski pošti. Preko njih boste dodatno poglobljeno delali na vodenju in razumevanju sebe.

Komu je program namenjen: direktorjem podjetij, vodjem oddelkov ali sektorjev v srednjih in velikih podjetij, novo imenovanim vodilnim delavcem, privatnikom ter vsem tistem ki se soočajo z vodenjem in se želijo osebno razviti v uspešnejše vodje.

Predavatelj: Janko Selinšek, certificiran svetovalec za motive, coach in  trener za izkustveno učenje s sedemletnimi vodstvenimi izkušnjami – nazadnje direktor prodaje v  Semenarni Ljubljana d.d., ter petletnimi izkušnjamie v usposabljanju in treningu  ljudi.
Danes deluje samostojno (www.fundere.eu)  in razvija orodja za izkustveno učenje pod lastno blagovno znamko Play2gain www.play2gain.si www.msaprofile.si. Nenehno usposabljanje v nemško govorečem področju in sodelovanje s priznanimi tujimi strokovnjaki želi skupaj s svojimi izkušnjami prenesti na druge. Je tudi član mednarodne akademije za vodenje in prodajo Go Akademie  http://go-akademie.com/trainer.asp .

Podrobneje o programu najdete v pripetem dokumentu (PDF).

Kotizacija:  za člane znaša 500,00€ (+20%DDV), za ostale 1000,00€ (+20%DDV).
Prosimo, da kotizacijo nakažete najkasneje 1 dan pred pričetkom seminarja na poslovni račun pri Probanki d.d., št.: SI56 2510 0972 1667 145 , sklic – matična št. podjetja in da ob prihodu predložite potrdilo o plačilu.

Garancija kvalitete!
V kolikor ne boste zadovoljni z doseženim v 100-ih dnevih  vam izvajatelj povrne denar.

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic