Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Ples gospodarstvenikov Podravja

Ples gospodarstvenikov Podravja je potekal 27.11.2010 v Hotelu Piramida pod temo večera: Ogenj pod nogami. »Tradicionalni ples Združenja gospodarstvenikov Maribor se je letos preimenoval v Ples gospodarstvenikov Podravja, saj je namenjen vsem, ki soustvarjamo gospodarski razvoj Podravja. Novi člani upravnega odbora Združenja gospodarstvenikov Maribor menimo, da Podravje potrebuje več povezovanja in močnejši spodbude za razvoj gospodarstva. Vsekakor se bomo trudili delati v tej smeri.« je dejal nov predsednik ZGM Drago Petek.

Poslanstvo dogodka je ob prijetnem druženju in kulturnem programu ustvarjati iniciative, ki so v naši regiji potrebne. V trenutni gospodarski situaciji je veliko potrebnih pomoči. Tako je letos na dogodku potekala dobrodelna licitacija za zbiranje sredstev za fundacijo Leona Štuklja, za štipendiranje dijakov in študentov iz socialno šibkih okolij.  Gre za  izredno nadarjene mlade ljudi, ki dosegajo nadpovprečne študijske uspehe in so hkrati aktivni še na področju športa, kulture ali humanitarnih dejavnosti. Zbrala so se sredstva v višini več kot polovice letne štipendije. Za dobrodelno licitacijo so prispevali izdelke: Zlatarna Celje, Bravo Yachting, Vinska klet Krško – kmečka zadruga Krško z.o.o., Založba Pivec in glavno nagrado: oljno sliko Maribora – slikar Ervin Simonič.  Ples so omogočili naslednji sponzorji: Nova KBM, skupina Proficio, Zavarovalnica Maribor, AJM, Kemol in Remax.

Z glasbo, plesom in ognjenim čarom je zbrane popeljala skozi noč polno energije in čutnih doživetij voditeljica Polona Požgan. Znana solistka in operna pevka Dada Kontrec Kladnik je zbrane ponesla v svet Verdija, Bizeta in Straussa. Za ognjeni sprejem pred hotelom so poskrbeli člani skupine Flammable. Za ognjevit plesni korak je vso noč skrbela glasbena skupina Export B.

Foto utrinke s plesa si lahko ogledate v tej GALERIJI SLIK.


Združenje gospodarstvenikov Maribor vas vabi na tradicionalni sprejem, dobrodelno dražbo in na prijetno druženje gospodarstvenikov.
Z glasbo, plesom in ognjenim čarom vas bodo zapeljali v noč, polno energije in čutnih doživetij.

VABILO S PROGRAMOM

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic