Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Poslovno srečanje s predstavniki kovinske industrije iz BiH

V Mariboru bo 14. in 15. novembra na študijskem obisku delegacija podjetij iz kovinske industrije iz Bosne in Hercegovine.

Ob tej priložnosti bo Štajerska gospodarska zbornica organizirala poslovno srečanje v obliki individualnih razgovorov med predstavniki podjetij in institucij.
Srečanje je namenjeno iskanju priložnosti za skupno sodelovanje med slovenskimi in bosanskimi podjetniki, ki delujejo na področju kovinske industrije, iskanju novih poslovnih vezi za slovenske izvoznike in uvoznike ter poglobitvi že obstoječih poslovnih kontaktov.
 
Srečanje bo potekalo v ponedeljek, 14. novembra, predvidoma ob 12. uri. Točna ura in lokacija srečanja bosta objavljeni naknadno.
 
V priponki najdete seznam podjetij iz BiH, ki prihajajo v Maribor. V primeru vašega interesa za udeležbo na srečanju izpolnite spodnjo e-prijavnico, ali nam pošljite izpolnjeno prijavnico  na fax.št.: 02 220 87 11 ali na el. naslov: vesna.herzenjak@stajerskagz.sinajkasneje do 26. oktobra 2011.

 

Seznam podjetij iz BiH

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic