Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

POSLOVNO SREČANJE V PRIJEDORU

S skupinskim prevozom  so potovali predstavniki podjetij:
BUKEV d.o.o., Srednje šole za gostinstvo in turizem, TEHNA PLUS d.o.o.,  HERI d.o.o.  GEIS d.o.o. in Štajerske gospodarske zbornice.
Skupaj se je udeležilo poslovnega srečanja 17 predstavnikov slovenskih podjetij. Štiri podjetja so v zadnjem trenutku odpovedala svojo udeležbo.
Srečanja se je skupaj udeležilo 56 predstavnikov podjetij in obeh zbornic.
Vsako slovensko podjetje je imelo od 4 – 8 individualnih razgovorov. Naša podjetja so bila tako z razgovori kot s celotno organizacijo potovanja in srečanja zadovoljna.
Srečanje  je bilo v hotelu Prijedor, kjer nas je sprejelo vodstvo PK Regije Banja Luka  in   vodja Pisarne  RPK  BL ter  namestnik župana mesta  Prijedor  in  slovenski konzul v  Banja Luki.
Po srečanju smo si ogledali  podjetje GROSSIST d.o.o., ki se ukvarja s proizvodnjo in montažo lesenih  počitniških hišic in  auto hišo – zastopnika in serviserja za avtomobile ŠKODA, AutoMax.

Prepričani smo,  da je bilo potovanje koristno, saj smo s tem potrdili naš interes in podporo vzdrževanju kontaktov z  banjaluško zbornico, s  čimer je bila  predvsem dana tudi priložnost  slovenskim podjetjem pri navezovanju poslovnih kontaktov  s podjetji  občine  Prijedor.

V tem smislu smo  gospodarsko zbornico  iz Banja Luke  povabili naslednje leto  na povratno srečanje  v Maribor.

Pripravila:
Marta Kanič
sam. svetovalka    
 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic