Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

POT DO USPEŠNEGA PODJETJA – izobraževanje v okviru projekta E-PODJETNIK

Organiziramo brezplačno izobraževanje za vse potencialne in mlade podjetnike, ki se zavedate pomena ustrezne priprave in, ki želite dobre temelje za uspeh vašega podjetja. Izobraževanje se osredotoča na naslednje vsebine:

  • Podjetnik
  • Podjetniška ideja
  • Formalizacija podjetja
  • Delovanje podjetja

Prepričani smo, da vam bodo informacije in izkušnje pridobljene na izobraževanju pripomogle k lažjemu in učinkovitejšemu zagonu poslovanja. Da se boste lahko osredotočali na za poslovanje pomembne naloge in s tem zagotavljali ustrezen razvoj lastnega podjetja.

Izvajalec: Tilen Škraba, P3 Svetovanje, d.o.o.

Zaradi omejenega števila mest vas prosimo, da se čim prej prijavite.

Za vas smo dosegljivi na brezplačni telefonski številki 080 35 29  ali preko elektronske pošte info@p-3.si 

– VABILO (Word)

e-Podjetnik, Širimo podjetniško energijo
Operacijo »E-PODJETNIK« delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete »Razvoj regij«, prednostne usmeritve »Regionalni razvojni programi«.

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic