Novosti in obvestila

Datum

01. Mar 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Povabilo k sodelovanju v nacionalni raziskavi ugotavljanja potreb delodajalcev na področju ohranjanja in krepitve duševnega zdravja zaposlenih

Spoštovani,

v okviru projekta »Celovita psihosocialna podpora delodajalcem za aktivno staranje delovne sile (NAPREJ) – Zdravo in aktivno v prihodnost!«, katerega nosilec je Fundacija PRIZMA, po 3 letih ponovno izvajamo nacionalno raziskavo, s katero želimo ugotoviti obstoječe ukrepe, potrebe in ovire slovenskih podjetij različnih velikosti na področju ohranjanja in krepitve duševnega zdravja zaposlenih.

Če ste zaposleni v vodstvu podjetja ali v strokovni službi, ki se ukvarja s kadri (npr. kadrovska služba, služba za varnost in zdravje pri delu ipd.) vas vljudno prosimo, da si vzamete nekaj minut časa in izpolnite anonimno spletno anketo na povezavi https://www.1ka.si/a/326843.

 

Anketo bo možno izpolniti do 19. marca 2021, rezultati raziskave pa bodo objavljeni na spletni strani projekta NAPREJ (www.naprej.eu) in predstavljeni na zaključni konferenci projekta, ki bo potekala junija 2021.

V primeru kakršnihkoli vprašanj smo vam na voljo na info@naprej.eu.

 

Za sodelovanje se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo!

 

Izvajalci projekta NAPREJ

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic