Novosti in obvestila

Datum

08. Maj 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Povabilo k udeležbi izhodne gospodarske delegacije v Ukrajino, 10.-14.06.2018

Spoštovani,

Mestna občina Maribor organizira izhodno gospodarsko delegacijo v Ukrajino od 10. do 14. junija 2018, ki jo bo vodil župan Mestne občine Maribor dr. Andrej Fištravec.

K sodelovanju vabijo podjetja iz različnih področij slovenskega gospodarstva, še posebej s področja kovinske, predelovalne, proizvodne dejavnosti, tehnologije pridelave in predelave hrane, kemične dejavnosti, turizma, logistike in storitev.

 

V okviru gospodarske delegacije bodo podjetja obiskala mesto Kijev v Ukrajini. Gostiteljica delegacije je Gospodarska zbornica Kijev, ki bo na podlagi izraženega interesa organizirala bilateralna srečanja med predstavniki ukrajinskih in slovenskih podjetij ter oglede podjetij.

Stroške letalskega prevoza in hotelsko namestitev krijejo udeleženci sami.

Program izhodne gospodarske delegacije v Ukrajino bo znan prihodnji teden.

 

Za dodatne informacije se lahko obrnete na gospo Maruško Dvoršak, Mestna občina Maribor, email: maruska.dvorsak@maribor.si, tel. 02 220 12 38.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic