Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

POVEČAJTE PRIPADNOST IN MOTIVACIJO VAŠIH ZAPOLSENIH – intenzivna delavnica

VSEBINA DELAVNICE:

·       Zadovoljstvo zaposlenih ali zavzetost in pripadnost
·       Moderna organizacijska kultura: pogoj za vzpostavitev zavzetosti
·       Kaj nas dejansko motivira: 2 pristopa in 4 jeziki motivacije
·       Vloga vodje pri motivaciji
·       Orodja za vzpostavitev.
 

Vsi udeleženci delavnice imajo 30 dni po zaključku delavnice možnost brezplačnega e- ali telefonskega svetovanja.
 
DELAVNICO BO VODILA: Asist. mag. Suzana Štular, univ.dipl.soc., svetovalka, moderatorka, izvajalka delavnic in SDI trenerka. samostojna svetovalka na poslovnem in kadrovskem področju. Med prvimi v Sloveniji je vpeljala edini mednarodni standard s kadrovskega področja »Vlagatelji v ljudi (Investors in people)«. Trenutno se največ posveča nagrajevanju, ocenjevanju delovne uspešnosti, implementaciji modela kompetenc ter motiviranju. V sklopu projektov usposablja vodje za učinkovito uporabo orodij vodenja. Pri delu izhaja iz najnovejših spoznanj na področju organizacijske kulture in uporablja prvine nevrolingvističnega programiranja.
KOTIZACIJA: za člane ŠGZ: 70,00 + DDV; za nečlane: 150,00 EUR + DDV. Kotizacija zajema udeležbo na dogodku, gradivo, prigrizke in napitke. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.
Popust za sodelavce – 20% : vsakemu drugemu in naslednjemu udeležencu iz iste organizacije ponujamo popust, zato vzpodbudite tudi svoje sodelavce, da se vam pridružijo.

Prijavite se na www.stajerskagz.si  ali po faxu 02 220 87 11. Prosimo, da kotizacijo nakažete najkasneje dan pred pričetkom na poslovni račun Probanke d.d., številka TRR: SI56 2510 0972 1667 145 , sklic – 11042012+matična št. podjetja. Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek. Morebitna odjava nam mora biti podana pisno najkasneje do 10.04..2012, v nasprotnem primeru kotizacijo zaračunamo v celoti. Vljudno vabljeni!

Vabilo

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic