Novosti in obvestila

Datum

24. Jan 2024

Kategorije

Deli z drugimi

Povežite se z iskalci zaposlitve v Črni gori

Zaradi velikega zanimanja tudi v letu 2024 nadaljujemo zaposlitvene dogodke v tujini z naslovom Življenje in delo v Sloveniji. 

 

Pridružite se nam na prvih dveh letošnjih dogodkih, ki ju organiziramo v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Podgorici. To je vaša priložnost, da se povežete z iskalci zaposlitve iz Črne gore: 

  • 20. februarja v Podgorici in 
  • 21. februarja v Nikšiću.

Na zavodu za zaposlovanje si prizadevamo pomagati delodajalcem pri zagotavljanju ustreznega kadra. Ob njegovem pomanjkanju na domačem trgu dela vam omogočamo, da se predstavite tudi iskalcem zaposlitve iz tujine. Dogodki so organizirani tudi za podporo delodajalcem, ki iščete delavce za izvedbo sanacijskih del po poplavah.

Število mest za delodajalce je omejeno. Podrobnejši pogoji sodelovanja so navedeni v spletni prijavnici. Vabimo vas, da jo oddate najkasneje do 5. 2. 2024.

 

Če bodo prejete prijave presegale razpoložljiva mesta, bomo med prijavljenimi opravili izbor sodelujočih. Vsi prijavljeni delodajalci boste o rezultatih izbora obveščeni do 7. 2. 2024.

 

Veselimo se sodelovanja z vami.

 

https://www.ess.gov.si/novica/povezite-se-z-iskalci-zaposlitve-v-crni-gori/

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic