Novosti in obvestila

Datum

30. Mar 2022

Kategorije

Deli z drugimi

Predhodna ocena potreb trga in vrzeli financiranja na trgu za izvajanje finančnih instrumentov v programskem obdobju 2021-2027

Spoštovani,

Za oblikovanje ponudbe finančnih instrumentov oz. produktov, namenjenih zagotavljanju povratne finančne podpore iz proračuna EU v kohezijskem obdobju 2021 – 2027, pripravlja Deloitte po naročilu Službe Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko (SVRK) analizo investicijski potreb slovenskih podjetij.

Najpomembnejši del analize je zbiranje vaših izkušenj, mnenj in načrtov, povezanih s financiranjem naložb  s pomočjo povratnih in nepovratnih sredstev v naslednjih petih letih. V ta namen smo pripravili kratek spletni vprašalnik, katerega izpolnjevanje je ocenjeno na okoli 10 minut.  Do njega lahko dostopate s klikom na spodnjo povezavo:

https://1ka.arnes.si/a/8e57b17c

Vaši odgovori bodo pomemba vhodna informacija za pripravo novih finančnih instrumentov oz. produktov financiranih iz EU sredstev v programskem obdobju 2021-2027 v obliki posojil, jamstev in kapitalskih naložb, in na področjih, kjer lahko dosežejo kar največji učinek (npr. zeleni prehod in digitalizacija). Želimo, da so novi produkti zasnovani na realnih potrebah gospodarstva, s čimer bodo omogočali razvojni preboj in višjo konkurenčnost na domačih in tujih trgih – morda tudi za vaše podjetje.

 

V primeru vprašanj, se lahko obrnete na vodjo projekta, go. Kim Turk Mehes (kturkmehes@deloittece.com, 030 607 099).

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic