Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Predstavitev: Prodaja podjetja

ZNANJA, KI JIH BOSTE PRIDOBILI
Udeleženci bodo lahko samostojno prepoznali potencialne kupce; sami bodo sposobni pripraviti enostavne prodajne dokumente. Ob enem bodo udeleženci dobili natančna navodila katere korake morajo izvesti, da bo prodaja podjetja za njih uspešna.

VSEBINA:
1. PRIPRAVA NA PRODAJO
1.1. Načrtovanje prodaje
1.2. Podatki in dokumenti pri prodaji

2. KOLIKO JE PODJETJE VREDNO?

3. ISKANJE KUPCA
3.1. Prodajni prospekt
3.2. Teaser
3.3. Iskanje kupca

4. PRODAJA PODJETJA – postopek

KOMU JE PREDSTAVITEV NAMENJENA
– Lastnikom podjetij
– Direktorjem podjetij
– Računovodjem
– Odvetnikom
– Vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s prodajo malih podjetij

PREDAVATELJA:
Mateja Ahej
je podjetniška svetovalka in finančna novinarka. Svojo kariero je gradila kot vodja pravnega oddelka v agenciji za izterjavo dolgov Creditexpress ter kot direktorica podjetja Finančni center. Trenutno se kot partnerka v podjetju Superior business broker ukvarja z vrednotenjem, prodajo in strategijami izstopa malih podjetij (M&A, družinska nasledstva, franšizing). Je avtorica številnih strokovnih člankov s področja prodaje podjetij in podjetniških financ.
Gregor Senekovič je podjetniški in investicijski svetovalec. Poslovno kariero je gradil kot direktor finančnih trgov v Probanki ter kot predsednik uprave družbe Profondovi v Beogradu. Kot partner v podjetju Superior Business Broker se ukvarja z vrednotenjem, prodajo in optimiranjem vrednosti podjetij ter projektnim financiranjem. Je strokovnjak za korporativno svetovanje (Iskanje prevzemnih tarč v regiji , vrednotenje podjetij, due dilligence prevzemnih tarč, organizacijo financiranja prevzemov) ter sodelovanje s skladi tveganega kapitala.

PRIJAVE IN KOTIZACIJA:
Prijavite sprejemamo preko e-prijavnice (spodaj), po faxu na 02/220 87 11 ali na igor.pernek@stajerskagz.si .
Za člane ŠGZ je udeležba brezplačna,  za nečlane znaša kotizacija 50,00 EUR + 20% DDV.
Prosimo, da kotizacijo nakažete najkasneje 1 dan pred pričetkom na poslovni račun pri Probanki d.d., št.: SI56 2510 0972 1667 145 , sklic – matična št. podjetja, in da ob prihodu predložite potrdilo o plačilu.
Morebitna odjava nam mora biti podana pisno najkasneje do 21.3.2011. Pri neudeležbi brez pisne odjave kotizacije ne vračamo.

Vljudno vabljeni!

VABILO S PRIJAVNICO

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic