Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Priprave za NPK Posrednik / posrednica za nepremičnine

Vsakdo, ki se želi poklicno ukvarjati s posredovanjem nepremičnin mora s strani Ministrstva za okolje in prostor pridobiti licenco za opravljanje poslov posredovanja v prometu z nepremičninami. Pridobitev ustrezne licence pa je pogojena s pogoji, ki jih mora posameznik izpolnjevati. Posameznik izpolnjuje pogoje, če ima  zaključeno najmanj višjo strokovno izobrazbo, ima opravljen strokovni izpit v skladu s Zakonom o nepremičninskem posredovanju – UPB1 (Ur. l., številka 72/2006) in če ni bil pravnomočno in nepogojno obsojen za kaznivo dejanje zoper premoženje oziroma gospodarstvo na kazen zapora več kot treh mesecev, ki še ni izbrisana. Strokovni izpit se po 32. členu ZNPosr – UPB1 izvaja v skladu s predpisi, ki urejajo nacionalne poklicne kvalifikacije.
V postopku pridobivanja certifikata boste pridobili zahtevano znanje in dragocene vpoglede v praktične izkušnje naših predavateljev. Vaše želje bomo združili z našim znanjem in tako dosegli skupen cilj.

Na vaši poti pridobivanja nepremičninskega znanja vam bomo pomagali z: 
– mentorstvom in svetovanjem s strokovno svetovalko NPK,
– predavanji strokovnjakov iz prakse,
– svetovanjem za učinkovito samostojno učenje,
– skupinskim študijskim pristopom,
– primeri praks nepremičninskih posrednikov in
– preizkusnim testom preverjanja znanja.
       
Trajanje:  30 ur (6×5 ur), še pred uradnim preverjanjem pa vas bomo povabili tudi na preizkusno preverjanje znanja.

Cena priprav z internim gradivom: 550,00 EUR (z  20% DDV 660 EUR); cena za člane Štajerske gospodarske zbornice: 506,00 EUR (z 20% DDV 607,20 EUR).

Zadnji rok za plačilo kotizacije je najmanj 3 dni pred začetkom priprav na bančni račun: SI56 0420 2000 0515 880, Animacija d.o.o. Vinarski trg 2, Ptuj. Dokazilo o plačilu predložite prvi dan priprav.
V primeru odjave do 2 dni pred izvedbo vam zaračunamo stroške v višini 30% kotizacije. Po tem roku vam zaračunamo celotno kotizacijo.

Način prijave: prosimo za prijave s prijavnico na naslov: Animacija d.o.o., Vinarski trg 2, 2250 Ptuj, po faksu: 02 749 34 60 ali na elektronski naslov: posrednik@animacija.si.

Dodatne informacije:  02 749 34 60 (Ana Bedenik), e-pošta: posrednik@animacija.si
 


VABILO

PRIJAVNICA

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic