Novosti in obvestila

Datum

07. Sep 2023

Kategorije

Deli z drugimi

Proizvodna podjetja, digitalizacija in industrija 5.0

Vabljeni na dogodek Proizvodna podjetja, digitalizacija in Industrija 5.0: Sinergija ljudi, podatkov in naprednih tehnologij, ki ga v sklopu serije dogodkov DigitalniUm že tretje leto zapored ustvarjajo slovenska tehnološka podjetja SaleSqueze, Seyfor (ex SAOP), Intera, Leoss in Spletna postaja. Dogodek se bo odvijal 20. septembra 2023, v čudovitem ambientu Dvora Jezeršek. 

Vsebina dogodkov v seriji DigitalniUm se osredotoča na področje digitalizacije, optimizacije in avtomatizacije procesov v proizvodnih podjetjih ter prinaša vpogled v najnovejše trende v proizvodni panogi. Temelji izključno na študijah primerov uspešnih slovenskih proizvodnih podjetij.

Dogodek bo s svojim razmišljanjem o prihajajočih trendih Industrije 5.0 otvoril uveljavljen svetovalec proizvodnim podjetjem Dr. Peter Metlikovič, sledile pa bodo zgodbe o uspehu znanih slovenskih proizvodnih podjetij:

  • Digitalizacija naročanja preko B2B platforme na primeru podjetja Norica (MSORA)
  • Digitalizacija prodajnega procesa kompleksnih izdelkov, ki v središče postavi kupca na primeru podjetja Mizarstvo Hrovat
  • Digitalizacija prodajnih in reklamacijskih procesov s sistemom Intrix CRM na primeru podjetja MebloJogi
  • Uvajanje zaposlenih za dodano vrednost digitalnih orodij v proizvodnji na primeru podjetja Medex
  • Celovita preobrazba tovarne z vpeljavo novih tehnologij na primeru podjetja Herbarium

Če želite biti na tekoče s trendi v proizvodnih podjetjih, s prve roke slišati zgodbe o uspehu in se družite z vodilnimi predstavniki slovenskih proizvodnih podjetij, se pridružite dogodku.

Vabljeni, da svojo brezplačno prijavo na dogodek oddate prek spletne strani: https://www.digitalnium.si  

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic