Vabimo vas, da predstavite dosežke vašega podjetja in vaših zaposlenih, javnosti! Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva. V okviru projekta Izbor najboljših inovacij sodi vsakoletni izbor najboljših inovacij, ki se potegujejo za najvišja priznanja na regionalni in nacionalni ravni. Letos bodo tako že 15. leto zapored podeljena priznanja za najboljše inovacije za preteklo leto.

Predlagatelji lahko prijavite inovacijo, ki je bila prvič vpeljana na trg oz. prvič uporabljena v proizvodnem/poslovnem procesu v obdobju 1.1.2015 do 31.3.2017.

Prijavite lahko naslednje kategorije inovacij:

  • produktne inovacije
  • procesne inovacije
  • trženjske inovacije
  • organizacijske inovacije.

Javna razglasitev in podelitev priznanuj bo potekala na prireditvi v mesecu juniju 2017. Najbolje uvrščene regijske inovacije posredujemo na nacionalni izbor za najboljše inovacije v Sloveniji.

Kako poteka izbor najboljših inovacij?

Izbor priznanj za najboljše inovacije poteka dvostopenjsko. Inovacije so ocenjene po usklajenih merilih, ki veljajo za obe ravni. Na prvi stopnji opravi izbor Komisija za inovacije, ki jo imenuje Upravni odbor ŠGZ. Upoštevajo se vse inovacije, ki ustrezajo razpisnim pogojem. Na drugo, torej nacionalno stopnjo se uvrstijo najboljše tri do štiri inovacije, ki so ocenjene na prvi stopnji.

Najboljše inovacije so nagrajene z zlatim, srebrnim, bronastim priznanjem. Inovator, ki prejme priznanje za inovacijo, si s tem pridobi pravico uporabe priznanja v komercialne in publicistične namene.

Dokumenti:

Novost – Omogočena je prijava inovacije preko elektronske prijavnice. Za prijavo je potrebno pridobiti geslo – zanj zaprosite preko spletnega obrazca; za dodatne informacije smo vam na voljo!

Več informacij:
Lidija Majcen, T: 02 220 87 25, E-mail: lidija.majcen@stajerskagz.si

Podelitev priznanj najboljšim inovacijam v Podravju 2016