Novosti in obvestila

Datum

28. Jun 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih – vabilo k sodelovanju

                                 

Spoštovani,

vabimo vas k sodelovanju v  projektu »Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET)«. Predvidena je izvedba analiz obstoječih statističnih podatkov, zakonodaje, politik ter tujih in domačih dobrih praks, na podlagi katerih bo razvit celovit poslovni model za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih. Podjetjem, ki se bodo vključila v projekt, bomo nudili podporo pri implementaciji tega modela. Prav tako bodo izdelana spletna interaktivna podporna orodja za izvajanje aktivnosti za delodajalce v sklopu modela.

Vabimo vas, da ga s podpisom priloženega obrazca (Dogovor o sodelovanju) ponovno potrdite. Prosimo vas, da nam podpisan obrazec pošljete po e-pošti (barbara.hrovatin@zds.si) ali po pošti (Združenje delodajalcev Slovenije, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana), in sicer najkasneje do 3.7.2018, saj bi ga želeli priložiti k prijavi na razpis.

Podpisan obrazec še ne pomeni uradne prijave. V kolikor bo projekt na javnem razpisu izbran za sofinanciranje, bomo v začetku leta 2019 objavili javno povabilo k sodelovanju podjetij v projektu.

Na voljo za dodatne informacije vam je g. Barbara Hrvatin (tel.: 01 563 48 89, e-mail: barbara.hrovatin@zds.si).

V upanju na uspešno sodelovanje vas lepo pozdravljamo.

Priloga:

KAJ BOSTE PRIDOBILI S SODELOVANJEM V PROJEKTU?

  • Brezplačno analizo stanja na področju aktivnega in zdravega staranja ter odsotnosti z dela v vašem podjetju.

 

  • Interne strategije in akte, ki bodo podlaga za izvajanje ukrepov s področja aktivnega in zdravega staranja ter odsotnosti z dela.

 

  • Brezplačno usposabljanje in izobraževanje za delodajalce in zaposlene s področja zdravega in aktivnega staranja zaposlenih ter odsotnosti z dela.

 

  • Brezplačno svetovanje, podporo pri načrtovanju, izvajanju in vrednotenju ukrepov s področja aktivnega in zdravega staranja ter odsotnosti z dela in strokovno pomoč tima strokovnjakov s področja promocije zdravja na delovnem mestu.

 

  • Dostop do strokovnih gradiv in podpornih orodij pri upravljanju z aktivnim in zdravim staranjem ter odsotnostjo z dela.

 

  • Priporočila za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih.

SODELOVANJE V VLOGI PODPRTEGA PODJETJA

  • Posredovanje podatkov, ki bodo obravnavani zaupno, z namenom izdelave interne analizo stanja na področju aktivnega in zdravega staranja ter odsotnosti z dela v vašem podjetju.

 

  • Aktivno sodelovanje pri oblikovanju strategije in pri pripravi nabora inovativnih ukrepov s področja aktivnega in zdravega staranja in odsotnosti z dela, zlasti pa pri njihovem izvajanju in vrednotenju v vašem podjetju.

 

  • Izmenjava informacij o aktualnih problematikah z namenom boljšega uresničevanja zastavljenih ciljev.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic