Novosti in obvestila

Datum

11. Okt 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Razvojna konferenca Podravja, 13.10.2021

Spoštovani,

pred nami je novo programsko obdobje, kjer morata regija kakor tudi država pripraviti razvojne in operativne programe, ki bodo osnova za uspešno in učinkovito črpanje EU sredstev v novi finančni perspektivi. Z razvojnimi partnerji v Podravski regiji pripravljamo Regionalni razvojni program za Podravje 2021–2027. Ker bi želeli, da skupaj opredelimo ključne razvojne vsebine, s katerimi bomo v novi finančni perspektivi skušali doseči razvojni preboj naše regije, bo v sredo, 13. oktobra 2021, ob 15. uri v Domu kulture Lenart potekala Razvojna konferenca Podravja.

Na konferenci bodo predstavljene ključne regijske razvojne vsebine za regijski preboj Podravja.

Prav tako bo v okviru projekta Aktivno in povezano za nova delovna mesta in vključujočo družbo – SocioLab potekala podelitev letošnjih nagrad za Naj socialno podjetje ali zadrugo in Naj podpornik/-ico socialne ekonomije 2021 v Podravju.

Program konference v vabilu…

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic