Novosti in obvestila

Datum

08. Apr 2024

Kategorije

Deli z drugimi

REGIJSKA KONFERENCA KMETIJSKIH IN ŽIVILSKIH PODJETIJ VZHODNE KOHEZIJSKE REGIJE

GZS – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij v sodelovanju z regionalnimi gospodarskimi zbornicami organizira  REGIJSKO KONFERENCO KMETIJSKIH IN ŽIVILSKIH PODJETIJ VZHODNE KOHEZIJSKE REGIJE, ki bo 19. aprila 2024 ,ob 10.uri, na lokaciji Hotela Thermana Park Laško, Zdraviliška cesta 6, Laško.  

Pridružili se nam bodo Vesna Nahtigal, generalna direktorica Gospodarske zbornice Slovenije, Srečko Đurov, državni sekretar na Ministrstvu za kohezijo in regionalni razvoj, Jernej Salecl, generalni direktor Direktorata za industrijo, podjetništvo in internacionalizacijo na Ministrstvu za gospodarstvo, turizem in šport in predstavnik ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.   Vljudno vabljeni, da sodelujete na dogodku, kjer bomo predstavili aktualne izzive podjetij na področju trajnosti in inovativnosti. Govorili bomo o tem kako vzpostaviti v agroživilskih podjetjih trajnostno strategijo in voditi trajnostno preobrazbo podjetja, kjer gostimo dr. Ljubico Kneževič Cvelbar iz Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani.   Poseben poudarek namenjamo različnim virom financiranja naložb podjetjem. Prvič smo na dogodek povabili tudi regionalne razvojne agencije, ki postajajo središče aktivnosti regionalnega razvoja, da nam predstavijo možnosti, ki se podjetjem ponujajo v okviru njihovega dela.  

Dogodek je brezplačen.  Za udeležbo se je potrebno prijaviti preko spodnje prijavnice, do 16.4.2024

Vljudno vabljeni!    
PRIJAVA in PROGRAM
Dodatne informacije: mag. Anita Jakuš (anita.jakus@gzs.si, 01 5898 003)

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic