Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Seminar: Plačilni instrumenti, zavarovanje in financiranje plačil

Izbira pravega instrumenta zavarovanja plačil in zavarovanja drugih pogodbenih obveznosti je ključni element komercialnih pogodb, tako v domačem kot v mednarodnem poslovanju.

Prav to je razlog, da je potrebno že pred sklepanjem pogodb vključiti banko, ki s poznavanjem predpisov, uzanc ter mednarodne poslovne in finančne prakse lahko nudi svetovanje pri izbiri in sestavi in izvedbi ustreznega instrumenta financiranja in zavarovanja.

Seminar je namenjen: vsem, ki v podjetjih opravljalo dela v komerciali, ter uslužbencem v finančnih službah izvozno-uvoznih podjetij ter pravnikom, ki se v mednarodnih pogodbah srečujejo z instrumenti zavarovanja plačil in plačilnim in instrumenti.

Seminar bo vodila: Helena Belingar, univ. dipl. pravnica
Zaposlena je v banki NLB kot direktorica sektorja za dokumentarno poslovanje. Ima dolgoletne izkušnje na področju mednarodnega poslovanja in opravljen izpit International Trade and Finance (CeITF).

Kotizacija za člane ŠGZ s poravnano članarino:  95,00 EUR + 20% DDV;  za ostale znaša kotizacija: 140,00 EUR + 20% DDV. 

Vljudno vabljeni.
 


VABILO

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic