Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2011

Kategorije

Deli z drugimi

Seminar: Procesi managementa ob nesrečah in drugih nenadnih dogodkih – Upravljanje in vodenje krize in kriznih razmer – BREZPLAČNO!

VSEBINA:

Predstavitev upravljanja in vodenja krize in kriznih razmer:

– DEJAVNIKI OGROŽANJA PODJETJA

– KRIZNI NAČRT IN KRIZNI MANANGEMENT

– PROCESI V KRIZI IN

– PREVENTIVNO DELOVANJE PODJETJA

 

SEMINAR JE NAMENJEN: Delavnica je namenjena predvsem odločevalcem višjega in srednjega managementa. Namenjena je vodilnim delavcem, ki bodo na delavnici prepoznali potrebo po vzpostaviti preventivnih ukrepov za zaznavanje in preprečevanje kriznih situacij in kriznih razmer v podjetju in želijo Izboljšati splošno odpornost organizacije ter varnosti podjetja.

SEMINAR BO VODILA: Samostojna strokovna svetovalka Centra za raziskovanje in razvoj znanja Nataša Tominšek (univerzitetna diplomirana politologinja). Diplomirala je na Fakulteti za družbene vede. Na področju izobraževanja odraslih ima že več kot desetletne izkušnje, opravljeno ima izobraževanje za pedagoško-andragoško poučevanje na Filozofski fakulteti v Ljubljani.
Izkušnje na področju kriznega upravljanja in vodenja je pridobila kot častnica Slovenske vojske in ga nadgrajuje s podiplomskim magistrskim študije na Fakulteti za družbene vede. V okviru študija že tri leti preučuje posamezne primere kriz doma in po svetu ter povezuje teorijo s prakso.

 

 

PRIJAVE: Prijave sprejemamo preko e-prijavnice (spodaj) ali s prijavnico v pripetem vabilu na fax 02/220 87 11 oz. na igor.pernek@stajerskagz.si.

VABILO s prijavnico (Word)

Vljudno vabljeni! 

 

Udeležba na dogodku je brezplačna!

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic