Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Seminar: TELESNI IN DUŠEVNI ODZIVI NA STRES

VSEBINA: 

  • Odziv našega telesa in čustvovanja na stresorje ter njihov vpliv na medsebojno komunikacijo (odnose).
  • Kako se izogniti stresnim situacijam na delovnem mestu
  • Telesne reakcije na stres in prepoznavanje vedenja
  • Ocenjevanje osebnega vedenjskega vzorca
  • Upravljanje s stresom

SEMINAR JE NAMENJEN direktorjem, nadzornikom, kadrovikom, vodjem skupin itd. ter vsem, ki se vas ta tematika dotika in bi radi pripomogli k izboljšanju delovnega okolja v vašem podjetju oz. organizaciji.

SEMINAR BO VODIL  prim. Bojan LOVŠE dr. med. univ., spec. med. dela prometa in športa, iz zasebne ambulante Doktor Lovše, z bogatimi izkušnjami s področja tečajev za zdravstveno varstvo zaposlenih ter predavanj o varstvu pri delu. Dejaven tudi kot predavatelj na Medicinski fakulteti v Ljubljani, Medicinski Fakulteti v Mariboru ter vodja »Šole za zdravo življenje«.

PRIJAVE IN KOTIZACIJA: Prijave sprejemamo preko e-prijavnice (spodaj), po faxu na 02/220 87 11 ali na igor.pernek@stajerskagz.si. Za člane ŠGZ znaša kotizacija 40,00 EUR + 20% DDV,  za nečlane  60,00 EUR + 20% DDV. Prosimo, da kotizacijo nakažete najkasneje 1 dan pred pričetkom na poslovni račun pri Probanki d.d., št.: SI56 2510 0972 1667 145 , sklic – matična št. podjetja, in da ob prihodu predložite potrdilo o plačilu. Morebitna odjava nam mora biti podana pisno najkasneje do 20.6.2011. Pri neudeležbi brez pisne odjave kotizacije ne vračamo.

VABILO S PRIJAVNICO (Word)

Vljudno vabljeni!

 

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic