Novosti in obvestila

Datum

29. Feb 2012

Kategorije

Deli z drugimi

ŠEPETALEC VODJEM – KAKO MOTIVIRATI SODELAVCE? – delavnica

Ali ste vedeli, da so naši osnovni  motivi sestavljeni iz dveh nasprotujočih se vzgibov? In kako pomembno je pri posamezniku razbrati, v kakšnem razmerju sta? 
Sodelavcev namreč ne smemo posploševati in metati vse v isti koš, temveč vsakega posameznika obravnavati individualno. Le tako bomo prišli do odgovora na vprašanje: »Ali so lahko vsi naši sodelavci  motivirani?« Seveda so lahko! Vendar, le če vemo, kateri vzgibi pri posameznih motivih določajo naše  sodelavce. Le na takšen način jih lahko spodbudimo, da bodo dosegali vrhunske rezultate!

IZ VSEBINE…

  • Zakaj smo srečni, ko delujemo v skladu s svojimi motivi? Kateri so osnovni  motivi?
  • Kaj me motivira? Zakaj tisto, kar mene motivira, ne motivira tudi drugih?
  • Kako zaznavam in doživljam svoje sodelavce? Kaj jih dejansko motivira?
  • Kako bom motiviral svoje sodelavce, da bodo dosegali najboljše rezultate?

     

KOMU JE NAMENJENA? Vsem vodjem in tistim, ki se zavedajo kako pomembna je motivacija v današnjem času sprememb.

KAJ BOSTE PRIDOBILI Z UDELEŽBO NA DELAVNICI? Spoznali boste osnovne motive ter njihov pomen v življenju. Pričeli boste razlikovati in zaznavati vzgibe motivov pri sebi in svojih sodelavcih. S preprosto tehniko  se boste naučili motivirati  sodelavce. Naredili boste korak k boljšemu razumevanju sebe in  svojih sodelavcev.

KDO BO Z VAMI? Tudi na tej delavnici iz niza  »Šepetalec vodjem – O …« bo z vami Janko SELINŠEK, certificiran trener za izkustveno učenje, svetovalec za motive in Wingwave coach.

PRIJAVE: prijavite se lahko preko e-prijavnice (spodaj) ali s prijavnico v tem VABILU na fax št. 02/ 220 87 11. Prosimo, da nam morebitne odjave posredujete najkasneje do 27.2.2012.

Vljudno vabljeni!
 

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic