Novosti in obvestila

Datum

08. Sep 2017

Kategorije

Deli z drugimi

Shema EMAS v Sloveniji, LJ, 14.09.2017

Vabilo na delavnico

»Shema EMAS v Sloveniji«

četrtek, 14. september 2017

Ljubljana, GZS

(Dimičeva 13, dvorana A)

 

PROGRAM in e-PRIJAVA

 

Shema EMAS (Sistem EU za okoljevarstveno vodenje organizacij) je namenjena spodbujanju primernejšega ravnanja z okoljem in obveščanju javnosti o vplivih dejavnosti na okolje. Gre za nadgradnjo ISO 14001 oziroma za zagotavljanje večje odprtosti, odkritosti in periodičnega objavljanja preverjenih okoljskih informacij. Z namenom osveščanja, spodbujanja in razprave o sistemu EMAS v Sloveniji

Vas vljudno vabimo na EMAS DELAVNICO,

kjer bo predstavljen sistem EMAS in njegove koristi, primeri dobrih praks slovenskih in tujih EMAS organizacij s predstavitvijo izkušenj in doseženih učinkov skozi EMAS.
Del delavnice bo tudi namenjen razpravi o koristih certificiranja, težavah in potrebah slovenskih podjetij ter drugih organizacijah. Več o vsebini delavnice si lahko pogledate v programu.

Delavnica je namenjena podjetjem, javnim organom, javnim zavodom, lokalnim skupnostim, okoljskemu inšpektoratu, preveriteljem in drugi zainteresirani javnosti.

 

Delavnica je brez kotizacije. Registracija preko elektronske prijave: PRIJAVA

 

Za dodatne informacije kontaktirajte: dr. Klavdija Rižnar, ZRS Bistra Ptuj, bistra@bistra.si

 

Organizatorji:

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic