Novosti in obvestila

Datum

22. Apr 2021

Kategorije

Deli z drugimi

SLOV2 (Slovenia – Slovakia) B2B Business Forum, 6.5.2021

                              

SLOV2  (Slovenia – Slovakia) B2B Business Forum

Kraj: online
Organizator: Mednarodno poslovanje/CEMP,

GZS Severno Primorska gospodarska zbornica,  Nova Gorica
Kontakt: Marko Jare, 01 5898 158, marko.jare@gzs.si
Virtualna b2b konferenca s predstavniki gospodarstva iz vzhodnega dela Slovaške

Gospodarska zbornica Slovenije, javna agencija SPIRIT Slovenija  ter regionalna  Gospodarska zbornica Slovaške v Košicah in Slovaška investicijska in trgovinsko razvojna agencija (SARIO) v sodelovanju z veleposlaništvi obeh držav organizirajo virtualni poslovni dogodek z naslovom SLOV2  (Slovenia – Slovakia) B2B Business Forum, ki bo potekal v četrtek 6. maja 2021 med 10.00 in 14.00 uro.

Uvodnemu plenarnemu delu na katerem bosta predstavljeni poslovni okolji in nekatere priložnosti za sodelovanje, bodo sledili individualni v naprej časovno določeni individualni b2b sestanki.

Osnovni nabor slovenskih udeležencev predstavlja 15 slovenskih podjetij, ki ponujajo svoje izdelke ozir. storitve zainteresiranim slovaškim sogovornikom. Prav tako pa se na  platformi postopoma prijavljajo in predstavljajo tudi slovaška podjetja, ki iščejo poslovne stike in možnosti za sodelovanje s slovenskimi potencialnimi partnerji.

Vabimo predstavnike podjetij, da obiščejo internet stran dogodka, pregledajo seznam prijavljenih udeležencev dogodka, ki se bo še sproti dopolnjeval, ter se v primeru interesa registrirajo in rezervirajo b2b  sestanke s prijavljenimi podjetji.

 

Podrobnejše informacije: Marko Jare, marko.jare@gzs.si , tel 01 5898 158

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic