Novosti in obvestila

Datum

11. Jan 2024

Kategorije

Deli z drugimi

Slovenščina na delovnem mestu za priseljene delavke in delavce, 23.1.2024

Delavnica bo potekala na daljavo, v torek, 23. 1. 2024, od 10. do 12. ure v Zoom-u.

Delodajalci, ki zaposlujejo tujce, pogosto opažajo, da (ne)znanje jezika vpliva ne le na opravljanje delovnih nalog in produktivnost zaposlenih, ampak tudi na varnost pri delu, komunikacijo med zaposlenimi in odnose v podjetju. Vse našteto pa je
ključno za konkurenčnost podjetja.
Vabimo vas na delavnico Slovenščina na delovnem mestu za priseljene delavke in delavce, na kateri vam bomo med drugim predstavili kako se z izzivom učenja slovenščine na delovnem mestu in za delovno mesto spoprijemajo v različnih
slovenskih podjetjih. Delavnica bo tudi priložnost za izmenjavo izkušenj in skupni razmislek o vaših pričakovanjih glede jezikovne integracije priseljenih oseb in možnostih za jezikovno pomoč na delovnem mestu, zato vas vabimo k aktivni udeležbi.

Prijava in več informacij na: urska.pavlic@acs.si.
Delavnico izvaja Center za slovenščino kot drugi in tuji jezik (CSDTJ) Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani ob podpori Andragoškega centra Slovenije (ACS). Za udeležence je brezplačna.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic