Novosti in obvestila

Datum

10. Jan 2022

Kategorije

Deli z drugimi

SPIRIT – Priložnost za sodelovanje s svetovno priznanim podjetjem s področja avtomobilske industrije

SPIRIT Slovenija, javna agencija je s strani svetovno priznanega podjetja s področja avtomobilske industrije s sedežem v Zahodni Evropi prejela interes za sodelovanje s slovenskimi podjetji, ki ponujajo umetno inteligenco za industrijske robotske rešitve.

Podjetje podrobnosti o poslovni priložnosti ne objavlja javno. Vsa zainteresirana slovenska podjetja, ki ponujate omenjene rešitve, lahko  podrobne informacije o tej poslovni priložnosti ter obrazec za pripravo vaše predstavitve podjetja in rešitve, pridobite neposredno na SPIRIT Slovenija, na način, da pošljete zaprosilo na e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si, ali  pokličite Mojco Bec Inkret  tel. 01 53 09 811.

Rok za prijave in pripravo predstavitve v angleškem jeziku s ključnimi podatki o vašem podjetju in rešitvi/ah, je do 25.1.2022, do konca delovnika.

Na podlagi vaše predstavitve bodo predstavniki tega priznanega podjetja izbrali slovenska podjetja, ki imajo možnosti za nadaljnje sodelovanje.

Dodatne informacije:

Mojca Bec Inkret, tel. 01 5309 811, email: mojca.becinkret@spiritslovenia.si

Sredstva za pripravo in izvedbo programa zagotavljata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več na www.eu-skladi.si.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic