Novosti in obvestila

Datum

29. Apr 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Spletna mednarodna konferenca: “Prihodnost ženskega podjetništva”, 10.5.2021

V sklopu projekta Ženske v podjetništvu bo 10.5.2021 potekala spletna mednarodna konferenca z naslovom “PRIHODNOST ŽENSKEGA PODJETNIŠTVA” . Udeležba je brezplačna.

Izhodišča: mlade ženske predstavljajo velik podjetniški potencial v Podonavju (Danube Region), glede na to, da 52 % prebivalstva predstavljajo ženske in 30 % od teh je samozaposlenih. Vendar je le 10 % mladih žensk v Podonavski regiji v zgodnji fazi poslovnega razvoja in le 2 % jih ustanovi podjetje, ki traja več kot 42 mesecev. Podjetniški potencial mladih žensk v Podonavju je premalo razvit.

Konferenca predstavlja edinstveno priložnost za spoznavanje projekta Ženske v podjetništvu in za odkrivanje novih načinov, kako prispevati k aktivnemu razvoju družbenega in gospodarskega okolja.

Ali želite skupaj obravnavati izzive, s katerimi se soočajo mlade podjetnice v Evropi in v Podonavju? Ali želite ustvariti skupno vizijo o regiji v kateri želimo živeti?

Pričakujete lahko navdihujoče slavnostne govore, predstavitev programa mednarodne politike, izmenjavo navdihujočih dobrih praks in razburljive razprave!

 

Povezava za prijavo:

International Conference “Future of Women Entrepreneurship”

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic