Novosti in obvestila

Datum

15. Maj 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Srečanje s predstavniki kitajskih podjetij v Budimpešti v okviru sejma China Smart Expo 2018

 

Kitajska podjetja iščejo kupce, zastopnike in posrednike

 

Srečanje s predstavniki kitajskih podjetij v Budimpešti v okviru sejma China Smart Expo 2018

Spoštovani,

Si vaše podjetje želi sodelovati s preverjenimi kitajskimi dobavitelji in poslovnimi partnerji? Želite želite zastopati kitajska podjetja v Evropi ali pa od njih kupovati izdelke in storitve?

Če je vaš odgovor pozitiven, potem Vas vabimo, da se udeležite poslovnega dogodka China Smart Expo 2018, ki bo med 31. majem in 2. junijem letos potekal v Budimpešti.

Poleg sejemskega dogodka  na katerem se bo predstavilo preko 500 kitajskih podjetij, bodo v njegovem okviru potekali tudi v naprej organizirani B2B razgovori z njimi (vsa kitajska podjetja so preverjena s strani kitajskega Ministrstva za trgovino MOFCOM).

Udeležba na poslovnem dogodku je možna samo ob predhodni registraciji in je brezplačna. Vsi sestanki s kitajskimi podjetji bodo potekali v angleškem jeziku, organizator pa bo poskrbel za morebitno prevajanje v kitajski jezik.

Seznam prijavljenih kitajskih podjetij lahko najdete na internetni strani poslovnega dogodka:  http://www.chinasmartexpo.com/companies

Posebnosti letošnjega dogodka bo dodatna:

a.)  predstavitev možnosti sodelovanja s Provinco Shandong – eno od najhitreje razvijajočih se kitajskih provinc in rojstnim krajem Konfucija. Z 80 razstavljavci ter predstavniki lokalnih institucij se bodo zainteresirani lahko pogovarjali o možnostih sodelovanja na naslednjih področjih:

–          Turizem

–          Šport

–          Medijska dejavnosti in avtorske zaščite

–          Visokošolsko izobraževanje

Predstavniki slovenskih podjetij, ki se bodo udeležili dogodka v Budimpešti in opravili vsaj 6 sestankov s kitajskimi sogovorniki bodo po vrnitvi v Slovenijo na osnovi pisnih dokazil in izstavljenega računa na Gospodarsko zbornico Slovenije dobili povrnjene stroške v višini 50 € za vsakega udeleženca (DDV v višini 22% vključen),če bosta iz posameznega podjetja dva udeleženca, pomeni to 100 €.

V primeru interesa in zadostnega števila prijav bo organiziran skupinski prevoz do Budimpešte. Hotelsko namestitev si organizira vsak udeleženec sam.

Na osnovi izpolnjene prijavnice vam bomo poslali internetni naslov (link), ki je namenjen posebej slovenskim obiskovalcem in s katerim se boste lahko prijavili madžarskim organizatorjem za načrtovane sestanke s kitajskimi sogovorniki.

 

Vaše prijave sprejemamo do 15. maja 2018, vam pa svetujemo, da se prijavite čimprej, dokler so še na razpolago termini za sestanke v skladu z vašimi željami, pa tudi hotelske namestitve, ki jih priporočajo organizatorji.

 

Dodatne informacije v povezavi z vašo udeležbo na poslovnem dogodku China Smart Expo Fair 2018 lahko dobite po telefonu ali elektronski pošti –
kontakt: g. Marko Jare, tel: 01 5898 1589, e-pošta: marko.jare@gzs.si 

 

 

Pripeti dokumenti

Prijavnica B2B

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic