Novosti in obvestila

Datum

22. Feb 2022

Kategorije

Deli z drugimi

StartITup – mentorstvo za uspešno pripravo slovenskih start-upov na EIT Urban Mobility RIS Investicijske razpise

Kaj lahko pridobiš? 

  • 2.500 EUR
  • pet ur 1:1 mentorstva
  • sodelovanje na treh pripravljalnih delavnicah
  • pregled prijavnice za prijavo na razpis EIT Urban Mobility – Ustvarjanje podjetništva
  • podporo pri doseganju potencialnih deležnikov, živih laboratorijev, itd.

Rok prijave: 20.03.2022


EIT Urbana mobilnost RIS Hub Slovenija, v sodelovanju z Ljubljanskim univerzitetnim inkubatorjem, organizira StartITup. Mentorstvo, osredotočeno na pripravo za EIT Urban Mobility RIS Investicijske razpise, je namenjeno vsem start-up podjetjem s področja mobilnosti (trajnostna mestna logistika, mobilnost in energija, aktivna mobilnost, mobilnost prihodnosti,…). RIS Investicijski razpisi so namenjeni izključno start-up podjetjem, ki so oz. bodo vključeni v programe mentoriranja (kot je StartITup) EIT Urban Mobility RIS Hubov (Slovenija, Madžarska, Poljska, Latvija, Slovaška, Romunija, Hrvaška, Turčija, Malta, Grčija, Portugalska in Srbija). V okviru RIS Investicijskega razpisa bo posamezen start-up lahko pridobil med 50.000 EUR in 150.000 EUR (maksimalno do 500.000 EUR) za okvirno 5 % lastništva podjetja.


O mentorskem programu StartITup:

Pred začetkom StartITup programa, bo 16.03.2022 (16.00 – 17.00) organiziran online INFO DAY, kjer boste izvedeli nekoliko več o samem StartITup mentorstvu ter razpisu, priložnostih in sodelovanjih v okviru EIT Urban Mobility, pasteh dvojnega financiranja, itd. Prav tako boste imeli priložnost zastaviti morebitna vprašanja o samem mentorskem programu. Vašo prisotnost na Info Day-u potrdite z izpolnitvijo prijavnega obrazca na dnu te strani. 

Za vključitev v program StartITup je potrebno, da do 20.3.2022 (do 24.00) izpolnete obrazec in nam ga posredujete na email: hubumslovenia@zag.si.

Vsi start-upi, ki bodo oddali prijavnico, bodo avtomatično vključeni v brezplačen program StartITup mentorstva.

Program je sestavljen iz dveh delov – prvi del vključuje tri pripravljalne delavnice, drugi del pa individualno mentorstvo izbranim startupom.

 

Več informacij na https://www.hubum.si/dogodki/start-it-up

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic