Novosti in obvestila

Datum

09. Apr 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Trenutno stanje in priložnosti za digitalizacijo slovenskega gospodarstva v okviru nove finančne perspektive EU 2021-2027, 15.4.2021

DIGI-SI Community days

Vas zanima nov finančni okvir Digitalna Evropa? Kako lahko podjetje / raziskovalec izkoristi podporno okolje DIGI-SI za dvig konkurenčnosti na domačem in tujem trgu? Kakšne ugodnosti prinaša članstvo v digitalnem inovacijskem stičišču? Želite spoznati praktične primere oprijemljivih rezultatov naših članov?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na dogodku bomo partnerji konzorcija digitalnih inovacijskih stičišč DIGI-SI skupaj s predstavniki Evropske komisije, evropske platforme FUNDUNGBOX, MGRT, MJU, SPIRIT Slovenije, SPS ter GZS predstavili priložnosti za financiranje projektov, pridobivanje nepovratnih sredstev ter načrtovane aktivnosti in programe podpornega okolja, ki bodo pospešili digitalno preobrazbo malih in srednjih podjetij v Sloveniji v naslednjem finančnem obdobju. Pokazali vam bomo kako lahko tudi mikro podjetje z našo pomočjo uresniči svojo vizijo in doseže globalen preboj z koriščenjem storitev digitalnega podpornega okolja.

Trenutno stanje in priložnosti za digitalizacijo slovenskega gospodarstva v okviru nove finančne perspektive EU 2021-2027 vam bomo predstavili v četrtek, 15. aprila 2021, ob 9. uri.

Program dogodka najdete TUKAJ.

Povezavo do dogodka vam bomo posredovali dan prej. Dogodek je BREZPLAČEN, prijava na dogodek pa obvezna in bo odprta do 14.4.2021 do 12. ure.

Prijava na dogodek  TUKAJ.

Za pomoč in pojasnila smo vam na voljo na dih@um.si.

Ekipa DIH UM

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic