Novosti in obvestila

Datum

05. Mar 2024

Kategorije

Deli z drugimi

Usposabljanje menedžerjev za inovacije

Datum izvedbe: 4. 4. – 18. 4. 2024
Kraj izvedbe:Na lokaciji (Ljubljana) in online

Ali ste odgovorni za inovativnost v podjetju, javni organizaciji ali morda želite motivirati javnost za aktivno sodelovanje pri zbiranju idej ter inovacij za izboljšanje življenjskih pogojev? Pridružite se na delavnicah usposabljanja MENEDŽERJA ZA INOVACIJE, kjer boste pridobili potrebna znanja in ustrezne informacije, kako upravljati in sistematično spodbujati inovativnost v vašem okolju. V svetu in tudi v Sloveniji so inovacije ena od najaktualnejših tem, saj vodijo k povečanju konkurenčnosti ter boljšemu življenjskemu slogu. Na delavnicah bomo podali tudi usmeritve, kako učinkovito ter uspešno sodelovati na razpisih regijskih gospodarskih zbornic pri zbiranju najboljših inovacij ter sodelovanju pri izboru najvišjih priznanj Gospodarske zbornice Slovenije, ki se izvaja vsako leto ter pritegne tudi visoko medijsko pozornost.

Udeleženci usposabljanja, ki bo potekalo v aprilu 2024, prejmejo ob zaključku certifikat, število udeležencev pa je omejeno, več informacij in prijava tukaj.

 

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic