Novosti in obvestila

Datum

20. Sep 2022

Kategorije

Deli z drugimi

V času energetske krize poslujte VARNO z brezplačno uporabo aplikacije EBONITETE.SI

Spoštovani,


Da bo v času energetske krize Vaše poslovanje varneje, Vam v sodelovanju s partnerskim podjetjem PRVA BONITETNA AGENCIJA, d.o.o. stopamo naproti in vsem članom ŠGZ omogočamo 30-dnevno brezplačno uporabo* sodobne bonitetne aplikacije EBONITETE.SI (bonitete podjetij).  Tako boste lahko učinkovito preverili svoje poslovne partnerje, si znižali riziko poslovanja in naredili nabor novih potencialnih partnerjev.


Poleg tega članom ŠGZ pripada še dodaten 10% popust* v primeru naknadne sklenitve (prve) naročnine na EBONITETE.SI.


*Ponudba kot taka velja za nove uporabnike oz. nove naročnike, obstoječim naročnikom pa se lahko zagotovi dodaten dostop in odobri zadevni popust v primeru naročila dodatnih storitev.

[av_button_big label=’Več informacij in navodila za brezplačen dostop najdete tukaj: EBONITETE.SI – Ugodnosti za člane ŠGZ.’ description_pos=” icon_select=’yes-left-icon’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://www.ebonitete.si/stajerskagz.aspx’ link_target=’_blank’ title_attr=” color=’blue’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-highlight’ custom_bg_hover=’#444444′ color_font=’theme-color’ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-uqaeef’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_button_big]

Aplikacija EBONITETE.SI je namenjena vsem subjektom, ki pri svojem delu potrebujejo natančen vpogled v poslovne in finančne podatke ter kredibilne bonitete podjetij. Je nepogrešljiv pripomoček direktorjem, podjetnikom, računovodjem, finančnikom, tržnikom in vsem drugim strokovnjakom, ki iščejo celovite poslovne informacije in zanesljive bonitetne ocene podjetij, zbrane na enem mestu.

Lep pozdrav in varno poslovanje!
Štajerska gospodarska zbornica

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic