Novosti in obvestila

Datum

02. Dec 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Vabilo na brezplačno usposabljanje energetske učinkovitosti in sodelovanje kot pilotno podjetje v EU projektu “SMEmPOWER EFFICIENCY”

Spoštovani!

Kako delovati trajnostno, zeleno in krožno ter učinkovito pri rabi energije, izboljšanju upravljanja z energijo v podjetju, zmanjšanju stroškov, prispevanju k zmanjšanju ogljičnega odtisa ter podnebnih sprememb?

Štajerska gospodarska zbornica (ŠGZ) vljudno vabi:

  • v brezplačni program usposabljanja ‘Energetska učinkovitost v malih in srednje velikih podjetjih’ (3.cikel), ki bo izveden spletno (zaradi pandemije COVID-19) in ga izvajajo strokovnjaki s Fakultete za strojništvo, Univerze v Ljubljani

in hkrati

  • k sodelovanju kot pilotno podjetje za spremljanje energetske učinkovitosti in pripravo energetskih projektov.

Pričetek usposabljanja: druga polovica januarja 2022

Namen in cilj projekta ‘SMEmPOWER EFFICIENCY’ je spodbujati in pomagati MSP-jem in drugim subjektom pri izvajanju in vzpostavitvi energetskega upravljanja, implementaciji energetskih pregledov ter ukrepov za povečanje energetske učinkovitosti.

Vsem podjetjem so voljo tudi digitalna orodja, katerih uporaba omogoča izboljšanje upravljanja z energijo. Več o projektu: https://smempower.com/

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic