Novosti in obvestila

Datum

14. Sep 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Vabilo na LoRaWAN The Things Conference on Tour Maribor, 4.10.2018

Vabimo vas na prvi slovenski dogodek The Things Conference on Tour, ki se bo odvil 4. oktobra v Mariboru – https://www.thethingsnetworkslovenia.org.

Na konferenci se bo zbralo več kot 100 razvijalcev, strokovnjakov in izobraževalcev iz regije. Ob predstavitvah najnovejših tehnoloških rešitev in zanimivih primerov iz prakse, praktičnih delavnicah ter ob druženju in mreženju se bomo spoznali z najnovejšimi trendi s področja interneta stvari in skupaj raziskovali priložnosti, ki jih ponujata tehnologija LoRaWAN in The Things Network. Kot govorci bodo sodelovali vrhunski eksperti, med drugimi Johan Stokking, soustanovitelj in tehnični vodja pri The Things Network in Thomas Telkamp, soustanovitelj in tehnični direktor pri Lacuna Space. Vsak udeleženec bo prejel tudi svoj LoRaWAN senzor mikroklime, s katerim bomo eksperimentirali med dogodkom in tudi po njem.

 

Vabljeni, da za dodatne informacije o programu in prijave obiščete spletno stran.

 

Pridružite se nam v Mariboru in se skupaj z nami pripravite na ustvarjanje IoT rešitev naslednje generacije!

 

Povezave:

Konferenca –  https://www.thethingsnetworkslovenia.org

LoraWAN tehnologija – https://www.thethingsnetwork.org/docs/lorawan/

Odprto LoraWAN omrežje – https://www.thethingsnetwork.org

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic