Novosti in obvestila

Datum

01. Nov 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Vabilo na mednarodno mreženje na področju inovacij in raziskav, 15.11.2021

Vabimo na mednarodni dogodek, ki bo omogočil mreženje med različnimi deležniki na različnih področjih. Fakulteta za upravo Univerze v Ljubljani (FU UL) skupaj s partnerji iz Italije, Avstrije, Nemčije in Švice sodeluje v projektu Alpine Research and INnovation Capxacity Governance (v nadaljevanju: A-RING), katerega namen je razvoj skupne politike na področju raziskav in inovacij alpskih regij.

 

  1. novembra 2021 (od 14:00 do 17:30) nemški partnerji projekta organizirajo 1. transnacionalni Matchmaking Seed Lab.
    Dogodek je namenjen povezovanju podjetij v mednarodnem alpskem prostoru s področij digitalizacije, mobilnosti in trajnosti. V okviru digitalizacije je možnost za povezovanje na področjih: podatkovna znanost, IKT-varnost, Industrija 4.0, Internet stvari, Umetna inteligenca, Digitalno usposabljanje, Digitalna infrastruktura, Pametna mesta in Pametne vasi. V okviru mobilnosti je možnost za povezovanje na področjih: E-mobilnost, Avtomobilska mobilnost, Baterijski sistemi in shranjevanje, Tehnologije pogonskih sklopov, Vodik in Javni prevoz. V okviru trajnosti je možnost za povezovanje na področjih: Zelena in obnovljiva energija, Alternativni viri energije, Pametno zagotavljanje virov, Čista proizvodnja, Trajnostne inovacije, Krožno gospodarstvo in Zelena proizvodnja.

 

Več o dogodku lahko dostopate preko povezave. Prijavite se lahko preko te povezave.

Za več informacij o dogodku nam lahko pišete na elektronski naslov r-r@fu.uni-lj.si.

 

Vljudno vas vabimo k udeležbi in k sodelovanju na dogodku.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic