Novosti in obvestila

Datum

29. Apr 2024

Kategorije

Deli z drugimi

VABILO NA SEJEM ZAPOSLITVENIH PRILOŽNOSTI

Zavod RS za zaposlovanje vljudno vabi na Sejem zaposlitvenih priložnosti, enega izmed največjih zaposlitveno-kariernih dogodkov pri nas, ki se bo odvil 9. maja 2024, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, v organizaciji Zavoda RS za zaposlovanje in v sodelovanju z Ministrstvom za notranje zadeve.

Na njem bo sodelovalo več kot 250 delodajalcev in drugih ključnih partnerjev s področja trga dela, tako da pričakujemo precejšen obisk, saj je sejem brezplačen in namenjen različnim ciljnim skupinam obiskovalcev: od šolajoče mladine in študentov, do brezposelnih in tistih, ki so zaposleni, pa iščejo nove zaposlitvene priložnosti, prav tako želimo privabiti na dogodek zaposlene tik pred upokojitvijo, tujce, prosilce za mednarodno zaščito in druge ter ustvariti vzajemno korist za vse udeležence.

Na dogodku bomo predstavili vsebine, ki so trenutno zelo aktualne, kot npr. področje zaposlovanja tujcev, informacije o možnostih zaposlovanja in življenja v tujini kot tudi aktualne informacije s področja delovnopravne zakonodaje, zdravja in varstvu pri delu, pokojninskega zavarovanja. Na voljo bodo tudi informacije o možnostih usposabljanja, izobraževanja, štipendiranja, prav tako bomo zainteresirane seznanili s poklicno in zaposlitveno rehabilitacijo ter še veliko več.

Celotna prireditev, kjer se bodo delodajalci in partnerji predstavili vsem zainteresiranim, se bo odvijala v B kompleksu Gospodarskega razstavišča (v Marmorni dvorani in njenem preddverju ter v Stebrni dvorani), izjemno pester ter bogat ob sejemski program  pa bo potekal kar v 4 dvoranah Povodnega moža, medtem ko bodo v dvorani Urška potekale različne panelne razprave, novinarska konferenca ipd.

 Prireditev se bo za obiskovalce odprla ob 10. uri, ob 18. uri pa bomo z njo zaključili. Vmes bomo ob 11. uri imeli uradno otvoritev.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic