Novosti in obvestila

Datum

23. Maj 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Vabilo podjetjem k sodelovanju: “Speed dating z delodajalci” na področju prava

Evropsko združenje študentov prava ELSA Maribor organizira:

SPEED DATING Z DELODAJALCI

14. junij ob 12.00 uri

Speed dating z delodajalci.

 

Študentom Pravne fakultete Maribor, ki zaključujejo prvo ali drugo stopnjo študija bi želeli predstaviti delovna področja na katerih se lahko mlad pravnik zaposli:

  • pravosodje,
  • zavodi,
  • zavarovalnice,
  • banke,
  • nevladne organizacije,
  • gospodarstvo

K sodelovanju bi želeli pritegniti čim večje število delodajalcev iz različnih področji in tako študentom ponuditi pester nabor podjetij, ki potrebujejo pravnike. Po študiju namreč velika večina mladih pravnikov ne ve kako začeti iskati prvo zaposlitev in na kak način pristopiti do delodajalcev. In tukaj potrebujemo prav Vas!

Razgovori delodajalcev nikakor ne obvezujejo, želeli bi zgolj študente pripraviti na iskanje prve zaposlitve, morda pa na dogodku vendarle spoznate koga, ki ga Vaše podjetje potrebuje!

Od delodajalcev bi želeli dobiti tudi povratne informacije, kako so se študentje na dogodku odrezali in kaj se od njih na razgovoru pričakuje, da se do dne ko bodo resnično iskali zaposlitev na razgovor tudi ustrezno pripravijo in dopolnijo svoja znanja ter kompetence.

 

Več informacij na: president.maribor@si.elsa.org ali 041 436 078

Predsednica
Manca Raušl

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic