Novosti in obvestila

Datum

07. Maj 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Vajeništvo (Avtoserviser, Avtokaroserist in Klepar-krovec) – spoznavno srečanje za bodoče vajence, njihove starše in podjetja, 19.5.2021

Spoštovani,

GZS v sodelovanju s ŠC Ptuj v sredo, 19. maja 2021, ob 18.00, preko aplikacije ZOOM, organizira predstavitveno srečanje na temo VAJENIŠTVA.

Namen srečanja je, da bodočim vajencem in njihovim staršem predstavimo programe, ki se bodo v šolskem letu 2021/2022 izvajali po vajeniški obliki (Avtoserviser, Avtokaroserist in Klepar-krovec).  Sledila bo predstavitev poteka vajeništva s strani predstavnikov zbornice in nato še predstavitve podjetij, kjer bodo mladi lahko opravljali vajeništvo.

PROGRAM:

18.00–18.10 Pozdravni nagovor – Šolski center Ptuj

18.10–18.30 Predstavitev vajeništva – Ana Žemva Novak, svetovalka GZS

18.30 Kratke predstavitve podjetij in čas za vprašanja bodočih vajencev in njihovih staršev

Če je za vas zanimiv kateri od navedenih programov (Avtoserviser, Avtokaroserist in Klepar-krovec, vas vljudno vabimo k predstavitvi vašega podjetja cca. 5 min (npr. PPT, video, ali le prosta predstavitev podjetja (npr. vaša lokacija podjetja, kakšen kader iščete, kaj delate …) , lahko vključite tudi izkušnje zaposlenih, ki opravljajo omenjen poklic pri vas, izkušnje sedanjih vajencev/dijakov …).  Predstavitev bo potekala preko spletne aplikacije ZOOM.

NAMEN SREČANJA:

Namen srečanja je, da mladi in njihovi starši spoznajo podjetja, kjer lahko vajenci/dijaki opravljajo vajeništvo/praktično usposabljanje z delom in se že začnejo dogovarjati za sodelovanje s podjetji.

NA SREČANJU BODO PRISOTNI:

Bodoči vajenci, starši/skrbniki, predstavniki šole, zbornice in predstavniki podjetij.

PRIJAVA:

Če bi se vaše podjetje želelo predstaviti, vas prosimo, da se prijavite ne e-naslov: info@stajerskagz.si; najkasneje do 17.5.2021.

Veseli bomo vašega odziva.

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic