Novosti in obvestila

Datum

24. Jan 2022

Kategorije

Deli z drugimi

ZALET – Nacionalna spletna platforma za ZDRAVO in AKTIVNO staranje zaposlenih

S svojo dobro prakso na področju aktivnega in zdravega staranja lahko tudi vaše podjetje sodeluje na nacionalni strateški platformi ZALET.

V okviru projekta Polet bila namreč vzpostavljena Nacionalna strateška e-platforma za aktivno in zdravo staranje na delovnem mestu.

Platforma je novost na področju aktivnega in zdravega staranja v Sloveniji in zagotavlja prostor za povezovanje in srečevanje različnih akterjev na področju aktivnega in zdravega staranja. Predstavljala bo stičišče aktualnih informacij, vsebin, strokovno-informativnih gradiv, podpornih orodij in dobrih praks s tega področja.

Del teh vsebin ste lahko tudi vi s predstavitvijo vaših učinkovitih ukrepov, aktivnosti in dobrih praks na področju aktivnega in zdravega staranja, ki jih izvajate v vašem podjetju! Na strateški platformi bodo namreč med drugim predstavljene dobre prakse iz podjetij, ki bodo lahko v navdih ostalim podjetjem, ki se tovrstnih praks na tem področju šele lotevajo. Če želite, da se vaše podjetje z dobro prakso vključi v vsebino omenjene nacionalne platforme, vas vabimo k oddaji prispevka. Vsa navodila in obrazec za prijavo prispevka o vaši dobri praksi najdete na spletni strani www.projekt-polet.si.

 

Vas zanima za kaj gre? Seveda – poglejte na www.zalet.eu

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic