Novosti in obvestila

Datum

05. Jun 2024

Kategorije

Deli z drugimi

Že dve desetletij izbiramo najboljše inovacije v Podravju

V Štajerski gospodarski zbornici (ŠGZ) letos praznujemo že 22. obletnico podeljevanja priznanj inovacijam. V preteklih letih smo v ŠGZ podelili že skoraj 400 regijskih priznanj, med njimi več kot 60 zlatih. V Sloveniji pa je priznanje prejelo že več kot 13.300 inovatorjem in inovatorkam ter več kot 3.677 inovacijam.

Štajerska gospodarska zbornica s svojim vsakoletnim izborom inovacij Podravja, spodbuja inovacijsko kulturo in podpira podjetja ter samostojne inovatorje. Na letošnji razpis, ki je potekal pod motom “Izbrali smo trajnost!”, je strokovna komisija, ki so jo sestavljale predsednica komisije Vanja Jus, mag. Aleksandra Podgornik in dr. Marjan Leber ocenjevala 19 inovacijskih predlogov: 7 produktnih, 4 procesne, 5 kombiniranih in 3 družbene.

Letos bomo že tretjič podelili tudi Priznanja za prebojne invencije, ki so namenjene inovacijam, ki še ne prinašajo gospodarskih učinkov in prodaje na trgu ter ne dosegajo zadostnega števila točk za bronasto priznanje.

Slavnostna podelitev nagrajencem bo potekala 14. junija ob 11. uri v Stari steklarski na Ptuju

Priznanja Štajerske gospodarske zbornice so del nacionalnega projekta Priznanja Gospodarske zbornice Slovenije za inovacije in predstavljajo najvišja nacionalna priznanja za inovativne dosežke slovenskih podjetij in drugih organizacij.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic