Novosti in obvestila

Datum

25. Jan 2018

Kategorije

Deli z drugimi

1. Štajerski gospodarski forum 2018: Šport in gospodarstvo – dvojna korist? Ogled oddaje…

1. štajerski gospodarski forum v letu 2018

ŠPORT IN GOSPODARSTVO – dvojna korist. Pa jo znajo gospodarstvo in šport(niki) tudi zares izkoristiti?

Če kaj, potem Slovenija ponuja številne uspešne športne zgodbe. Kako lahko in ali slovensko gospodarstvo sploh zna te uspešne zgodbe izkoristiti? Je v Sloveniji podpora podjetij športu še vedno bolj del družbene odgovornosti (in ali je s tem pravzaprav kaj narobe) ali vložena sredstva podjetja vendarle razumejo predvsem kot odlično naložbo v promocijo in oglaševanje?

Če vemo, da gre v svetu največ sponzorskega denarja prav v šport, kdo danes pravzaprav koga bolj potrebuje: športniki sponzorje (gospodarstvo) ali podjetja / marketinški oddelki uspešne športnike in pozitivne športne zgodbe? So se vse bolj marketinškim pričakovanjem sponzorstva športu znali prilagoditi tudi slovenski športniki in športne organizacije?

Gostje oddaje:

Tone Vogrinec, smučarski funkcionarnekdanji alfa in omega slovenskega smučanja Milan Jarc, direktor podjetja Avto Jarc, sponzor Team to aMaze in NK Maribor ter podpredsednik NZS Uroš Okoren, direktor agencije Sportelement, trženje in pokroviteljstvo v športu Matevž Zupančič, direktor KK Helios Suns in nekdanji direktor KK Petrol Olimpija

Štajerski gospodarski forum – prva oddaja januar 2018

Za ogled oddaje sledite povezavi na sliki…

 

Vabljeni k ogledu!

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic