Novosti in obvestila

Datum

24. Jan 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Okrogla miza »Mednarodna blagovna znamka Slovenije – smo naredili dovolj?«, MB, 01.02.2018

V sklopu svoje dejavnosti prenašanja znanja na okolje in v sodelovanju s Štajersko gospodarsko zbornico vas vabimo na okroglo mizo »Mednarodna blagovna znamka Slovenije – smo naredili dovolj?«.

Na okrogli mizi bodo udeleženci iz gospodarstva in drugi zainteresirani lahko neposredno izmenjali svoje izkušnje na področju blagovne znamke Slovenije s predstavniki države, ki skrbijo za to. Hkrati pa je sodelovanje na okrogli mizi tudi priložnost, da izvozniki in drugi zainteresirani sporočijo predstavnikom države svoje sugestije, kako graditi in uporabljati blagovno znamko Slovenije.

Okroglo mizo bodo soustvarjali (po abecedi):

  1. prof. dr. Boris Cizelj, visokošolski učitelj DOBA Fakultete Maribor
  2. Andrej Drapal, svetovalec pri podjetju Consensus, Ljubljana
  3. prof. mag. Peter Gabrijelčič, nekdanji dekan  Fakultete za arhitekturo, Univerza v Ljubljani
  4. Nuša Pavlinjek, solastnica in direktorica podjetja ROTO S, Murska Sobota
  5. mag. Kristina Plavšak Krajnc, direktorica Urada Vlade RS za komuniciranje
  6. mag. Alenka Suhadolnik, generalna direktorica Direktorata za gospodarsko diplomacijo pri MZZ
  7. prof. dr. Marjan Svetličič, zaslužni profesor Univerze v Ljubljani

Okroglo mizo bo vodil prof. dr. Rasto Ovin, dekan DOBA Fakultete.

Verjamemo, da bomo v razpravi, za katero smo uspeli pridobiti udeležbo uglednih predstavnikov izvoznikov, države in akademikov, skupaj nagovorili najbolj ključna vprašanja na tem področju in s takim prenosom znanja vplivali na izboljšanje prakse pri izgradnji mednarodne blagovne znamke Slovenije.

[av_button_big label=’Več informacij in prijava na dogodek…’ description_pos=’below’ link=’manually,https://www.fakulteta.doba.si/dogodki/okrogla-miza-dekana-doba-fakultete’ link_target=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-subtle’ custom_bg_hover=’#444444′ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-2xsnuq’][/av_button_big]

Partner okrogle mize

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic